En Josep Maria Sauret es compromet a mantenir aquest lloc web actualitzat i precís. No obstant això, si us trobeu amb alguna cosa que sigui incorrecta o no actualitzada, agrairíem que ens ho feu saber. Indiqueu on heu llegit la informació al lloc web. A continuació, ho analitzarem el més aviat possible. Envieu la vostra resposta per correu electrònic a: sauret.jm@gmail.com.

No ens fem responsables de la pèrdua com a conseqüència d’inexactituds o incompletures, ni de les pèrdues derivades de problemes causats o inherents a la difusió d’informació a través d’Internet, com ara interrupcions o interrupcions. En utilitzar formularis web, ens esforcem per limitar el nombre de camps obligatoris al mínim. Per qualsevol pèrdua patida com a conseqüència de l’ús de dades, consells o idees proporcionats per Josep Maria Sauret o en nom seu a través d’aquest lloc web, Josep Maria Sauret no es fa responsable.

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut d’aquest lloc web corresponen a Josep Maria Sauret.

No es permet la còpia, difusió ni cap altre ús d’aquests materials sense l’autorització per escrit de Josep Maria Sauret, excepte i només en la mesura que s’estipuli el contrari a les normatives de la llei obligatòria (com ara el dret de pressupost), llevat que el contingut específic dicti el contrari.

Si teniu cap pregunta o problema amb l’accessibilitat al lloc web, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.